Om Oss

Internettjänsten på Bouppteckning.se drivs av Bouppteckning Online Sverige AB. Vi är en juristbyrå på nätet som är specialiserad på bouppteckningar!

Vänligen fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!

”Vår ambition är att erbjuda en ENKEL, TRYGG och PRISVÄRD bouppteckningstjänst som ALLA kan använda!”

Vår historia

Sveriges nya sätt att göra bouppteckning & arvskifte!

Bouppteckning.se startades med insikten av att bouppteckningsbranschen fortfarande var väldigt traditionell och i behov av att effektiviseras med hjälp av internet. De traditionella tjänsterna kan ofta vara ineffektiva med onödiga möten och papper som ska skickas fram och tillbaka. Dessutom kan det vara stressande med dyra timbaserade juristarvoden.

Vi upptäckte att det inte fanns någon bra guidning på nätet och ville ändra på det! Vi vet hur svårt det kan vara att komma igång med bouppteckningen när någon nära anhörig har avlidit och ville därför göra hela processen så enkelt som möjligt.

Efter flera års arbete med förrättningar av enskilda kunders bouppteckningar via distans har vi kunnat finslipa en Gör-det-själv-guide som man kan använda utan förkunskaper och samtidigt vara trygg med att allt blir korrekt! Med vår tjänst hoppas vi att fler och fler personer kan få uppleva att bouppteckningen inte var så jobbig, utan gick snabbt och enkelt att göra! 🙂