Omdömen

Nedan följer omdömen från tidigare kunder.
För mig har Bouppteckning.se gjort ett grymt jobb! Från att varit helt förtvivlad över dom dyra  kostnaderna för en bouppteckning och inte förstått riktigt vad det innebär, till att bara genom mail fixa detta snabbt och lätt. 
Att slippa sitta i samtal och kunna svara på mailen i min egen takt. Helt underbart!
Jenny Karlsson
Jag tyckte att det var tydligt hela vägen med bra instruktioner. Och snabb respons om jag hade några frågor.
Roxanna Krysell
Vi är super nöjda med er tjänst! Fick snabba svar o hjälp med allt vi inte förstod!
Dannielle Blomqvist
Hej, detta var min 3:e bouppteckning jag gjorde och  bestämde mig för att pröva ett annat sätt en de normala via jurist alternativt begravningsbyrån. Hade läst om er och prövade er tjänst och är mycket belåten. Enkelt, snabbt, snabba och proffsiga svar. Gjorde en uppgift som är tung att göra till något enkelt. Mycket prisvärd. Kommer absolut använda er igen om det blir nödvändigt.
Hans Lundberg
Är mycket nöjd med tjänsten! Allt var klart och tydligt förklarat och lätt att fylla i. När vi hade frågor fick vi svar och förklaringar blixtsnabbt. Kan absolut rekommendera er till alla som behöver enkel och snabb hjälp med en bouppteckning.
Åsa Liifv
Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick med bouppteckningen – särskilt de snabba svar via email på alla mina frågor och de många revisionerna som gjordes på kort tid. Jag rekommenderar er gärna!
Lewis Simon
Jag är jättenöjd, o kommer rek er!
Mitzi Gibson
Jag vill gärna tacka för alldeles förträfflig hjälp vid upprättandet av bouppteckningen. Allt gick hur smidigt som helst och bouppteckningen är nu registrerad och klar hos Skatteverket. Tack för all hjälp!
Sonja Elg
Jag vill tacka för ert engagemang och hjälp med bouppteckningen efter min hustru det är ju ingen angenäm uppgift för en anhörig men med er hjälp så gick det smidigt och fort och jag kan varmt rekommendera er tjänst som dessutom var prisvärd.
Runo Flemström
Jag var nöjd med bouppteckningen från er, det var lätt att ställa frågor, gick snabbt att få svar och jag kände att jag fick mycket hjälp. Ni var kunniga. Tjänsten kändes prisvärd och trygg. Kan rekommendera er till andra.
Ann-Sofie
Vi är mycket nöjda med er! Gott bemötande, snabb och smidig hantering. Vi kan varmt rekommendera er prisvärda tjänst!
AnneLie Rudbäck Ferm
TACK för en mycket bra tjänst (Prisvärd)! Bouppteckningen är nu Godkänd och slutförd, allt till belåtenhet.. Jag skulle lätt kunna rekommendera denna tjänst till andra som behöver den.
Karl-Erik Pettersson
Tack för all hjälp! Så smidigt – kan verkligen rekommendera er byrå!
Linda Johansson
Jag tyckte det fungerade utmärkt. Det var priset som avgjorde och det var smidigt att köra det via webben.
Ellen Kampmann
Jag är mycket nöjd med den snabba servicen, mycket snabba svar via mail. Väldigt lätt att förstå steg för steg anvisningar. Man kände också att  ingen fråga man ställde var dum, man fick bra svar på sina frågor. Tusen tack för all hjälp till ett fantastiskt bra pris! Jag kommer att rekommendera er till alla som har behov av bouppteckning.
Randi
Jag är mycket nöjd med tjänsten. Jag har inget negativt att säga. Jag upplever att jag fick snabb och utmärkt service, svar på alla frågor snabbt. Tack för ett varmt och förstående mottagande! Jag skulle varmt rekommendera er till alla i samma situation!
Sofia Ersson
Jag är jättenöjd. Snabb respons, och tydliga svar. Det var och är en jobbig sak att gå igenom med dödsfall så det kändes skönt att jag kunde lita på att kontakten med er var okomplicerad.
Anne-Mari
Bouppteckning.se är ett väldigt bra och smidigt alternativ, begravningsbyrån rekommenderade jurist till tredubbla kostnaden och då var det osäkert om det kunde kosta mer.
Mats Pettersson
Jag är så nöjd med att jag valde Bouppteckning.se att hjälpa mig med bouppteckningen. Förstklassig service med snabb respons på alla mina frågor. Helt klart prisvärt och om jag behöver göra en bouppteckning igen har jag nu fått så mycket kunskap att jag skulle klara av det själv. Trots detta skulle jag ändå använda tjänsten igen om behov uppstår. Skönt att ha alla uppgifter i molnet så det kan ändras och uppdateras var jag än befinner mig! Att få ett snabbt tydligt svar när man är osäker sparar mycket tid! Tveka inte!
Kenth Lindgren
Jag är nöjd med uppläggningen av bouppteckningen, det lades ut stegvis och all kommunikation skedde via mail. Jag kan varmt rekommendera er till andra.
Gunnel Johansson
Vi fick utmärkt hjälp att upprätta bouppteckningshandlingen för min  mosters dödsbo. Alla frågor kom snabbt svar på. Jag kan rekommendera  detta företag starkt!
Jan Löf
Enkelt och smidigt! Positivt med snabb återkoppling. Klart prisvärt!
Kristina Spång
Snabbt och enkelt fick jag hjälp med bouppteckningen efter mormor, dessutom till en rimlig kostnad. Toppen!
Malin Stahre
Bra service med snabb respons och återkoppling till en rimlig kostnad.  Varför betala 6-10.000 kr med bokade besök hos juristbolag när man får  samma jobb utfört hos Er och dessutom smidigare via nätet.
Ove Dahl
Allt var positivt och svaren kom mycket snabbt samt att det var mycket lättbegripligt. Därför kommer jag att rekommendera er till andra.
Rolf Jönsson
Jag vill tacka er för ett bra jobb och för att ni har varit väldigt behjälpliga med snabba svar på mina frågor. Kan rekommendera med gott samvete. Ha det så bra nu o tack än en gång.
Bo Göran Kindstrand
Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att göra sin bouppteckning. Särskilt bra för oss som är utspridda geografiskt, eftersom allt sköts på distans. Vi är nöjda.
Per-Erik Öhrner
Jag ber att få tacka för god service och kan med gott samvete rekommendera er till andra i framtiden.
Christer Danell
Redo att sätta igång?